Tietoa meistä

Tietoa meistä

Lahjoittaminen.fi-sivusto on luotu lisäämään tietoa tutkitusti tehokkaista tavoista vaikuttaa maailmaan lahjoittamalla. Luotettava ja läpinäkyvä tieto lahjoitusten todellisesta vaikutuksesta antaa lahjoittajille mahdollisuuden tehdä päätöksiä omien arvojensa pohjalta. Tieto auttaa myös valitsemaan lahjoituskohteet, joiden kautta lahjoitetulla rahalla saadaan kaikista eniten apua perille. Lue täältä lisää siitä, kuinka kohteet on valittu.

Sivusto on rakennettu osana Effective Altruism Finland -yhdistyksen toimintaa, ja sitä ylläpidetään vapaaehtoistyönä. Olemme osa kansainvälistä efektiivisen altruismin liikettä, joka soveltaa tieteellisiä menetelmiä löytääkseen kaikista vaikuttavimmat tavat tehdä maailmasta parempi paikka.

Suosittelemamme järjestöt on valittu hyödyntäen riippumattomien arviointijärjestöjen tekemää tutkimusta avustusjärjestöjen todellisesta vaikutuksesta maailmaan. Emme siis suorita itse avustusjärjestöjen välistä vertailua, ja olemme riippumattomia suhteessa suosittelemiimme järjestöihin. Päivitämme suosituksia säännöllisesti arviointijärjestöiltä saadun uuden tiedon valossa.

Emme kerää itse rahaa, vaan ohjaamme sinut järjestön sivuille, jotta voit lahjoittaa suoraan heidän kauttaan. Emme myöskään ota vastaan lahjoituksia toimintamme tukemiseksi, vaan toivomme, että lahjoitat mieluummin jollekin suosittelemallemme järjestölle. Jos haluat tukea toimintaamme, voit tehdä sen kertomalla meistä eteenpäin – tieto tehokkaasta lahjoittamisesta kuuluu kaikille.

Tiimi

Entisiä ja nykyisiä lahjoittaminen.fi-tiimiläisiä – kiitokset myös kaikille muille sivuston kehittämisessä ja ylläpidossa mukana olleille!

  • Iris Kause, grafiikka (some)
  • Ada-Maaria Hyvärinen, projektikoordinaattori, sisällöntuotto
  • Santeri Tani, sisällöntuotto, ulkoasu
  • Kerkko Pelttari, ohjelmointi
  • Vesa Hautala, projektikoordinaattori (nyk.)