New Incentives

New Incentives
Lahjoita kohteelle tästä

New Incentives lisää imeväisikäisten rokotuksia Nigeriassa muun muassa luomalla uusia kannustimia vanhemmille.

Rokotuksilla torjuttavissa olevat sairaudet aiheuttavat merkittävän osan lapsikuolleisuudesta pohjoisessa Nigeriassa. Hallituksen ylläpitämät klinikat tarjoavat ilmaisia rokotuksia tuberkuloosia, kurkkumätää, tuhkarokkoa ja muita sairauksia vastaan. Rokotukset annetaan pian syntymän jälkeen, kuuden viikon, 10 viikon, 14 viikon sekä yhdeksän kuukauden ikäisenä. Valtio tarjoaa rokotukset maksutta, mutta olosuhteiden vuoksi monet huoltajat jättävät lapsensa tuomatta rokotettaviksi. New Incentives tarjoaa lasten huoltajille suoria käteissiirtoja, jos he tuovat lapsen rokotettavaksi rokotusohjelman mukaisesti.

Rahansiirtojen lisäksi New Incentives järjestää tiedotuskampanjoita rokotusten tärkeydestä ja korjaa rokotteiden toimitusketjun heikkoja kohtia. On vahvaa näyttöä siitä, että ohjelma kasvattaa rokotusastetta. Rokotuskustannukset ovat noin 32 euroa (lukuun ottamatta Nigerian viranomaisten ja International Vaccine Alliancen kattamia kustannuksia).

New Incentives on suhteellisen uusi verrattuna muihin GiveWellin suosittelemiin organisaatioihin, ja sen ohjelmalla on huomattava kasvupotentiaali.

Järjestön kotisivut // GiveWellin tutkimusraportti

Palaa selaamaan kohteita